Ημερολόγιο

Στο ημερολόγιο μπορείτε να δείτε όλες τις καταχωρήσεις σας από τις υποθέσεις σας, ή να κάνετε νέες.

Όταν επιλέγετε στις ενέργειες των υποθέσεων ότι θέλετε να καταχωρηθεί στο ημερολόγιο η συγκεκριμένη ενέργεια, αυτομάτως εμφανίζεται η καταχώρηση εδώ με τα στοιχεία της υπόθεσης σας.


Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που θα εμφανίζονται οι καταχωρήσεις σας, από τις προβολές ανά μήνα - εβδομάδα - μέρα ή ατζέντα.
Στο ημερολόγιο μπορείτε να μεταφέρετε με drag-n-drop τις καταχωρήσεις σας, ή να δημιουργήστε νέες ολοήμερες καταχωρήσεις ή σε συγκεκριμένες ώρες ή μέρες απλά σύροντας το ποντίκι πάνω στις ώρες ή ημερομηνίες που θέλετε.

 

Στην καρτέλα Κατηγορία μπορείτε να επιλέξετε ή να αλλάξετε την κατηγορία της καταχώρησης, την εμφάνισή της, όπως και το αν θα εμφανίζεται πάνω από άλλα γεγονότα που τυχόν συμπίπτουν ή την τοποθέτηση του.

 

Όταν καταχωρείτε μια νέα εγγραφή, μπορείτε να επιλέξετε αν θα είναι επαναλαμβανόμενη, και κάθε πότε και ανάλογα θα δημιουργηθούν οι αντίστοιχές καταχωρήσεις.

 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία του γεγονότος από τον χάρτη.

 

Από το αριστερό μενού μπορείτε να κάνετε αναζήτηση, να επιλέξετε ποια κατηγορία θέλετε να δείτε μόνο. Μπορείτε επίσης με drag-n-drop μέσα στο ημερολόγιο να προσθέσετε γρήγορα μια νέα καταχώρηση. Τέλος σας δίνετε η επιλογή να κάνετε να κάνετε εισαγωγή οποιουδήποτε αρχείου με κατάληξη .ical (όλα τα γνωστά ημερολόγια εξάγουν σε αυτή τη μορφή) ή να κάνετε εξαγωγή όλων των καταχωρήσεων σας.