Πληροφορίες

To lawcase.gr δημιουργήθηκε από δικηγόρος για δικηγόρους. 

Το σύστημα οργάνωσης lawcase, δεν έχει φτιαχτεί από εταιρίες πληροφορικής όπως όλα τα ανταγωνιστικά του προγράμματα με απλά τις συμβουλές νομικών, αλλά αναπτύσσεται από το 2010 από τους ίδιους τους δικηγόρους παράλληλα με ενεργή άσκηση δικηγορίας και παράλληλης χρήσης του προγράμματος ώστε να δοκιμάζεται πλήρως και να καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου δικηγόρου.

Ανακαλύψτε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο οργάνωσης των υποθέσεων και των πελατών σας, των οικονομικών και της ατζέντα σας.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το σύστημα ελεύθερα. Η πρόθεση μας είναι να διατηρήσουμε το site δωρεάν όσο οι δωρεές καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδά του. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται ποτέ να σας χρεώσουμε για να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, όπως συμβαίνει με όλα τα αντίστοιχα προγράμματα για νομικούς.

Να υπενθυμίσουμε στους χρήστες μας ότι το lawcase.gr προσωρινά βρίσκεται σε κατάσταση beta, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κανονικά, όλες οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς, αλλά ενδεχομένως μπορεί να υπάρχουν ορισμένες δυσλειτουργίες οι οποίες όμως διορθώνονται σταδιακά. Παρακαλούμε για οποιοδήποτε πρόβλημα διαπιστώσετε ή κάποια προσθήκη που θα θέλατε να γίνει στο site, να μας ενημερώνετε με email στο info@lawcase.gr.